Details
Map
Prices
Amsterdam

Magnifique III

Het premium schip Magnifique III is in 2018 te water gelaten. De trotse eigenaar, Walter van Berkum, heeft al meerdere voormalige vrachtschepen omgebouwd tot prachtige passagiersschuiten. De Magnifique III voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van comfort voor fiets-vaarschepen. Het schip vaart meerdere reizen in Nederland en België.

Luxe overnachten
Het bovendek heeft vijf ruime suites (16 m²) met twee aparte eenpersoonsbedden, een kleine zithoek en een “Frans balkon”: glazen schuifdeuren van het plafond naar de vloer. Het benedendek heeft veertien mooie tweepersoonshutten (12 m²) met twee aparte eenpersoonsbedden en twee eenpersoonshutten (9 m²). Op verzoek is een extra derde bed beschikbaar in een van de suites en een van de twee eenpersoonshutten voor kinderen tot 16 jaar (uitklapbaar bed, boven een van de andere bedden).

Alle hutten hebben een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De hutten op het benedendek hebben patrijspoorten (vast om veiligheidsredenen), de suites op het bovendek hebben glazen schuifdeuren die gedeeltelijk kunnen worden geopend. De airconditioning in alle hutten is individueel regelbaar. Verder vind je in elke hut een flatscreen satelliettelevisie, een minikluisje en een föhn.

Smaakvol genieten in de salon en op het dek
Het bovendek heeft een grote, prachtig ingerichte salon met een restaurantgedeelte, een mooie bar en een loungegedeelte met gezellige zithoeken, een breedbeeld-TV en grote panoramische ramen. Er zijn ook twee tv-schermen (een camera en een navigatiesysteem) om de real-time beweging en positie van het schip te zien. Wi-fi is beschikbaar. Grote glazen deuren openen naar het prachtige gedeeltelijk overdekte teakhouten zonnedek met stoelen en tafels op het achterdek. Fietsen kunnen op het voordek worden gestald. Op het bovendek heeft het schip een whirlpool/Jacuzzi en een aantal ligstoelen om te ontspannen en te genieten van het landschap tijdens het varen.

Details

Specs

Number of persons day trips
40
Number of persons multi-day
40
2-person cabins
20
Showers
20
Toilets
20
Sinks in cabins
Central Heating
WiFi
Read more

Map

Departure ports

Amsterdam (other departure and arrival ports on request)

Sailing areas

Prices

On request Show price list

Calculate price