Details
Map
Prices
Amsterdam

Magnifique IV

Scheepsbouwer Walter van Berkum heeft al verschillende vrachtschepen heeft omgebouwd tot luxe passagiersschuiten. Als trotse eigenaar van de Magnifique IV heeft hij ervoor gezorgd dat dit prachtige schip voldoet aan de hoogste kwaliteits- en comfortnormen voor onze fiets-vaarvakanties. Het schip is in de winter 2019/2020 gebouwd en maakt in seizoen 2020 haar eerste reizen in Nederland en België. Het schip biedt plaats aan 36 gasten plus bemanning en is zo ontworpen dat iedereen zich aan boord kan genieten van een heerlijk, gastvrij en comfortabel verblijf.

Een impressie 
Het bovendek van de Magnifique IV is voorzien van een ruime en smaakvol ingerichte salon met airconditioning, een bar en een loungegedeelte. Hier vind je grote panoramische ramen, een breedbeeld-tv en informatieschermen die de locatie van het schip in real time weergeven. Er is ook Wifi beschikbaar.
Het comfortabele en uitnodigende restaurant is gescheiden van de keuken door een glazen wand, zodat je de getalenteerde koks in actie kunt zien. Grote glazen deuren openen naar een mooi, gedeeltelijk overdekt teakhouten zonnedek, ingericht met tafels en stoelen.Op het voordek is ruimte voor fietsen, terwijl op het bovendek een bubbelbad en ligstoelen staan, van waaruit je heerlijk kunt relaxen.

Een verscheidenheid aan comfortabele hutten
In aanvulling op de bar en het loungegedeelte, biedt het bovendek plaats aan 10 royale suites; het benedendek plaats biedt aan acht tweepersoonshutten en de eetzaal. De ruime suites, elk 16 m² groot, hebben twee aparte bedden, die naast elkaar staan als een bed in hotelstijl (200 x 160 cm), een gezellige zithoek en een groot schuifraam.

De tweepersoonshutten benedendeks van 12 m² zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden en vaste patrijspoorten. Alle hutten hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet, evenals individueel regelbare airconditioning, flatscreen-tv met satellietontvangst, minikluis en föhn.

Details

Specs

Number of persons day trips
36
Number of persons multi-day
36
2-person cabins
18
Showers
18
Toilets
18
Sinks in cabins
Central Heating
WiFi
Read more

Map

Departure ports

Amsterdam (other departure and arrival ports on request)

Sailing areas

Prices

On request Show price list

Calculate price